آیین نامه ثبت نام

والدین گرامی

مجتمع معلم افتخار دارد بیش از دو دهه در خدمت تعلیم و تربیت فرزندان ایران باشد و با شعار افق‌های نو در تعلیم و تربیت دینی و با تدوین نظامنامة جامع تربیتی و بهره‌مند از تکنولوژی‌های هوشمند در بخش‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، نسبت به ایجاد زیرساخت‌ها و روش‌های آموزشی نوین پیشرو باشد. در این راستا، دبیرستان معلم بنا دارد برای سال تحصیلی 97-1396 از بین دانش‌آموزان مستعد و توانمند و همراه و پرورش یافته در خانواده‌های مؤمن،در رشته های ریاضی فیزیک ، علوم تجربی و ادبیات و علوم انسانی ثبت‌نام به عمل آورد.

((شرایط پیش ثبت نام پایه های دهم ، یازدهم و پیش دانشگاهی به شرح ذیل می باشد))

الف )  شرایط  پیش ثبت‌نام برای پایة دهم:

1- حداقل معدل نوبت اول در سال نهم: 18

2- قبولی در مرحلة اول آزمون ورودی    :

(تاریخ آزمون: پنجشنبه 96/2/21رأس ساعت 10 صبح در محل دبیرستان معلم خواهد بود و حضور داوطلبان،نیم ساعت پیش از برگزاری آزمون، الزامیست.)

*در ضمن ، به دلیل تقارن ماه مبارک رمضان با امتحانات نوبت دوم ، هر گونه تغییر احتمالی در زمان برگزاری آزمون متعاقبا اعلام می گردد.

3- قبولی در مرحلة مصاحبه حضوری

ب)  دروس آزمون ورودی پایه دهم:

رشته ریاضی وتجربی            ضریب                  رشته ادبیات وعلوم انسانی              ضریب

الف) معارف اسلامی  30 سوال          3                       الف) معارف اسلامی     30 سوال           3

ب) ادبیات فارسی      30 سوال          2                      ب) ادبیات فارسی        30 سوال           4

ج) ریاضی              30 سوال          4                       ج) ریاضی               30  سوال          3

د) علوم                   30 سوال          4                        د) عربی                 30 سوال           4

ج) نکات مهم قابل توجه جهت پیش‌ثبت‌نام اینترنتی:

- زمان پیش‌ثبت‌نام از 95/12/1 لغایت 96/2/20 با مراجعه به سایت www.high.moallem.sch.ir

- فایل اسکن شده کارنامة نوبت اول پایه نهم -کپی شناسنامه -عکس 4 × 3 (حجم فایل ها کمتر از 75KB  و با فرمت gif ، bmp ، jpg و یا png باشد)

توضیحات:

1- تعدادی از نمونه سؤالات آزمونهای ورودی سالهای قبل، از سایت اینترنتی قابل دریافت می‌باشند.

2- در صورت وجود هرگونه سؤال، می‌توانید از ساعت 14 إلی 15 هر روز (به جز روزهای پنجشنبه و جمعه) با شماره تلفن88096011 و  88372835 تماس حاصل نمایید.

3- چنانچه دانش‌آموز متقاضی ثبت‌نام در پایه‌های یازدهم و چهارم (رشته‌های ریاضی فیزیک و علوم تجربی) باشد، با توجه به ظرفیت بسیار محدود در پایه‌های داخلی، ضروری است از تاریخ 95/12/1 لغایت 96/3/30 با مراجعه به سایت اینترنتی دبیرستان (متوسطه دورة دوم) معلم به آدرس: www.high.moallem.sch.ir با توجه به شرایط ذیل مراجعه و ثبت‌نام نماید.

د ) شرایط متقاضیان ثبت‌نام پایه‌های یازدهم و چهارم دبیرستان (رشته‌های ریاضی‌فیزیک و علوم تجربی)

1- حداقل معدل نوبت اول سال قبل برای متقاضیان پایة سوم: 18 و برای متقاضیان پایة چهارم: 17 می‌باشد.

2- قبولی در آزمون ورودی پایة مربوطه (تاریخ آزمون روز چهارشنبه 96/3/31 ساعت 9 صبح می‌باشد)

3- قبولی در مرحلة مصاحبه حضوری.

4- دروس آزمون تشریحی ورودی پایه یازدهم وپیش دانشگاهی:

برای داوطلبین رشتة ریاضی فیزیک: ریاضی، فیزیک و شیمی

برای داوطلبین رشتة علوم تجربی: زیست‌شناسی، فیزیک، شیمی و ریاضی

5- مدارک مورد نیازپیش ثبت نام اینترنتی: فایل اسکن شده کارنامة نوبت اول پایه دهم و سوم دبیرستان –

کپی شناسنامه  - عکس 4 × 3  (حجم فایل ها کمتر از 75KB  و با فرمت gif ، bmp ، jpg و یا png باشد)

توجه: هنگام ثبت‌نام اینترنتی، زبان سیستم خود را در حالت فارسی  (Fa) قرار دهید.

ورود به صفحه ثبت نام
رهگیری ثبت نام