سخن نخست

اولياي گرامی

با سلام و احترام

امسال  را نیز با توکل و امید فراوان در کنار شما خوبان وهمراهان صمیمی آغاز کردیم. گامهایمان مصمم، تلاشمان مستمر وهدفمند و در راستای برنامه و کوشش فرزندانمان بی وقفه وامید بخش و نتایج حاصله نیز درخشان وستودنی، رکوردی جدید را در سابقه دبیرستان به ثبت رساند. استمرار توفیقات در بخشهای مختلف مدرسه از جمله تقویت فضای دوستی وهمدلی، رعایت مناسبات انسانی و اخلاق اسلامی در رفتار و منش دانش‌آموزان، شیرینی این موفقیت ها  را مضاعف نمود.

اينك يكبار ديگر به بركت بهره‌گيري مبتني با بصيرت و فهم كتاب آسماني خاتم‌النبيين(ص) و سيره   او و  ائمه معصومين عليهم‌السلام، با صداقت و صميميت، پيوند  دوستي  و محبت في‌مابين را به شكر نشسته  و  در سایه تربیت اسلامی ، تربیت انسانهایي اخلاق محور و با تلاش و پشتكار مستمر، كسب نتايج ممتاز علمي  را از حضرت يار مسئلت داريم.

دوستان ارزشمند، در شروع سال تحصیلی 95 - 1394 پيمانی دوباره مي‌بنديم كه در محيطي مبتني بر احترام، اعتماد و حمايت، حق دانش‌آموزان و وظيفه  خود   را   به بهترين شكل ادا نموده و ارزشهاي معنوي را سرلوح نيت و عمل خود قرار داده با اميد به اينكه در اين بستر پاك، همواره مشمول عنايات و رحمت پروردگار قرار گيريم. إن شاءَ الله

محمد نصراللهی

مدیر دبیرستان معلم