کتابخانه

کتابخانه دبیرستان با بیش از 10 سال سابقه فعالیت و خدمت به پرسنل و دانش آموزان شامل حدود هفت هزار جلد کتاب در موضوعات زیر است :
ریاضیات، فیزیک، شیمی، علوم متفرقه، هنری، مذهبی(شامل بخشهای امام شناسی،مهدی شناسی،علوم قرآنی،نماز و روزه و کتب استاد مطهری)، سیاسی و اجتماعی، روانشناسی، تاریخی، جبهه و دفاع مقدس، جغرافیا، اطلاعات عمومی، علوم ادبی و شعر، کتب مرجع و ...
کتابخانه بصورت تمام وقت از ساعت 30/7 الی 30/15 پذیرای پرسنل و دانش آموزان است.همچنین با قرار دادن تعدادی رایانه که متصل به اینترنت می باشند، پرسنل و دانش آموزان می توانند در تحقیقات و پژوهش های خود از آنها بهره کافی را ببرند.
روزنامه های گوناگون از جمله روزنامه انگلیسی در روزهای مقرر برای استفاده مراجعین تهیه می شود. با توجه به فضای باز و وجود میزهای ویژه مطالعه دانش آموزان می توانند کتب مورد نیاز خود را انتخاب و در محیط کتابخانه به مطالعه پرداخته و یا به امانت ببرند.
کتابخانه دبیرستان در کنار سایر واحدهای آموزشی دبیرستان، در راه رشد و ترقی علمی و تربیتی دانش آموزان، بطور فعال ایفای نقش می نماید.
تصاویر مربوط به کتابخانه دبیرستان در قسمت
فضاها و امکانات موجود می باشد.