صبحگاه فرهنگی

مراسمهای صبحگاه با توجه به حضور تمامی دانش آموزان در ابتدای صبح در این برنامه از اهمیت ویژه ای در اطلاع رسانی اخبار فرهنگی ، آموزشی ، انضباطی برخوردار بوده و دانش آموزان با یاد و نام خداوند متعال و بهره مندی از کلام الله مجید آماده فراگیری علم و دانش و تزکیه و تهذیب می گردند ، بدین منظور برنامه هفتگی صبحگاه فرهنگی در روزهای شنبه هر هفته برگزار می گردد.

برنامه هایی که روزانه در این بخش انجام می شود از قرار زیر است:

·        نواختن زنگ آموزشگاه و برقراری نظم و انضباط توسط مسئولین محترم اجرایی.

·        قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید.

·        قرائت نیایش های فارسی و عربی.

·        ارائه تذکرات انضباطی ، آموزشی و فرهنگی.

·        بیان احادیث و نکات مرتبط با مناسبتهای شمسی و قمری.

·        بررسی موارد و تخلفات انضباطی ، آموزشی و فرهنگی در روزهای قبل و بررسی وضعیت ظاهری دانش آموزان.

برنامه تلاوت قرآن کریم همه روزه صبح ها برگزار می شود بدین صورت که دانش آموزان پس از استقرار در کلاس ها و توزیع قرآن کریم در بین دانش آموزان سوره مورد نظر که از قبل و با نصب در تابلو اعلانات کلاس ها به اطلاع دانش آموزان رسیده است از طریق بلندگو پخش شده و دانش آموزان همراه با آن به تلاوت قرآن کریم می پردازند.